MONDOM AZ ŐSZINTÉT...

ez itt mind hétköznapi családállítás

Évfelmérés családállítással

Nem azért teszünk meg dolgokat, hogy boldogok legyünk. Éljük az életünket, és így esélyünk lehet a boldogságra.

Végül azon a szombaton, amikor többen is hiányoztak, az év egyik legjobb csoportja jött össze. Elő(re)vettem az év elején szokásos állítási technikámat, aminek az ÉVFELMÉRŐ nevet adtam. Úgy kell elképzelni, hogy ha megadod a szempontokat, azokat az életterületeket (párkapcsolat, tanulmányok, vállalkozás, karrier, egészség, külföldi munka, stb.), amelyek aktuálisan a leginkább foglalkoztatnak, a családállítás módszerének segítségével feltérképezheted, hogy 2016-ban mik lesznek a prioritások, a konkrét teendőid, és felfedezheted az esetleges zsákutcákat is.

Nem azt mutatom meg, hogy milyen lesz az éved, hiszen számos olyan körülmény lehetséges a jövőben, amit most még nem tudunk figyelembe venni. Ám azt megláthatod, hogy mibe érdemes energiát fekteted, mi az, ami leginkább mozgat a lelked legmélyén.

Azt tűnt fel, hogy most meglepően sokan választottak olyan szempontot, amitől azt várják, hogy boldogok legyenek. Például: szeretnék párkapcsolatot, hogy végre teljes legyen az életem.

Sajnos, amíg elvárásaid vannak, ez vagy az tegyen boldoggá, valójában feladatokat osztasz ki, ez pedig a párnak jelentkezőket elriaszthatja, más területeken meg folyamatosan csalódhatsz, hogy a munka, vagy spirituális út nem automatikusan hozza a várva várt érzést.

A mostani kereteiden belül - innen jövök, ez vagyok, itt élek, erre tartok - kellene előbb elégedettséget érezned. A boldogság valójában ennek az érzésnek a felismerése.


20070211_balinjerada_228.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladallito.blog.hu/api/trackback/id/tr808243500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása